skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Een deskundig hoveniersbedrijf gezocht?

Maak kennis met hoveniersbedrijf Green Design Studio

Zoekt u een professioneel hoveniersbedrijf om in te zetten voor tuinontwerp, tuinaanleg en/of tuinonderhoud? Schakel dan Green Design Studio in als uw hovenier. Als het om het design gaat, weet onze tuinarchitect doorgaans al uw wensen en eisen in vervulling te laten gaan. Hij heeft immers dusdanig veel ervaring met het ontwerpen van tuinen, dat hij ook voor uw tuin zonder twijfel een uniek en prachtig ontwerp zal weten te creëren. Onze vakkundige en enthousiaste hoveniers houden zich vervolgens bezig met de aanleg. Dit kan al in een paar dagen zijn afgerond. En heeft u naderhand niet de tijd en/of de kennis om uw tuin goed te onderhouden? Dan kunt u ons hoveniersbedrijf ook inschakelen voor het nodige tuinonderhoud. Vanwege onze veelzijdigheid, maar ook zeker dankzij onze deskundigheid, hebben al vele particulieren, bedrijven en overheden ons hoveniersbedrijf naar tevredenheid ingeschakeld. Wilt u meer weten over waarin wij ons onderscheiden ten opzichte van andere hoveniersbedrijven? Lees dan even verder of neem contact met ons op.

Green Design Studio, voor een uniek tuindesign

Als u Green Design Studio inschakelt voor het laten ontwerpen of renoveren van uw tuin, dan is dat een kolfje naar de hand van Tomas, onze tuinontwerper. Hij zal ongetwijfeld tot fraaie en unieke tuinontwerpen komen, waarmee ook nog eens rekening wordt gehouden met al uw eisen en wensen. Of u nu een functionele en strakke tuin wenst, of juist een meer creatieve en opvallende tuin, Tomas maakt er een schets van en produceert desgewenst een 3D-filmimpressie. Zo weet u zeker dat de werkelijkheid straks niet gaat tegenvallen! Waar u ook voor kiest, u mag er vanuit gaan dat uw toekomstige tuin altijd goed in verhouding is. Hiermee wordt bedoeld dat de verhouding tussen ‘groen’ (flora) en ‘zwart’ (tegelwerk) evenwichtig is. Problemen met bijvoorbeeld wateroverlast zult u daarom niet ervaren.

Aanleg door ons ervaren hoveniersbedrijf

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of uw huidige tuin laten renoveren? Ons hoveniersbedrijf is daarvoor de aangewezen specialist. Onze hoveniers weten de aanleg precies zo uit te voeren als bedacht was met het ontwerp. Hierbij maken we louter gebruik van duurzame materialen. Onze hoveniers zorgen er daarbij voor dat uw tuin niet alleen fraai, maar ook functioneel is. Green Design Studio onderscheidt zich zodoende van andere hoveniersbedrijven door niet alléén naar het uiterlijk te kijken.

Zet onze hovenier in voor tuinonderhoud

Heeft u onlangs een prachtige nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen? Dan zou het natuurlijk zonde zijn als door achterstallig onderhoud u niet lang van de optimale staat van uw tuin kunt genieten. Onderhoud is op zich iets dat u zelf kunt doen, mits u daar de tijd, kennis en motivatie voor heeft. Als u tijd wenst te besparen én zeker wilt weten dat het onderhoud perfect gebeurt, dan is het raadzaam een hovenier van Green Design Studio in te zetten. Neem contact op met ons hoveniersbedrijf om uw wensen door te geven, dan komen wij met een passend aanbod.

Zet ons hoveniersbedrijf in

Wilt u onze tuinarchitect of hovenier inschakelen voor het creëren van de tuin van uw wensen? Of wenst u ons hoveniersbedrijf in te zetten voor vakkundig tuinonderhoud? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak via 06-51584806 of info@gdstudio.nl. Schakel onze hovenier in en snel zult u merken dat Green Design Studio tot de beste hoveniersbedrijven van de regio behoort.

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top