skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Een moderne tuin laten ontwerpen? Bel Green Design Studio

Uw moderne tuin leggen wij met passie

Wenst u een moderne tuin te laten ontwerpen en te laten aanleggen? Of beschikt u momenteel over een nieuwe tuin, maar heeft u niet de tijd of de kennis om deze goed te onderhouden? Het allround hoveniersbedrijf Green Design Studio is dan de specialist waarnaar u op zoek was. Onze gediplomeerde tuinarchitect maakt met graagte het ontwerp van uw toekomstige moderne tuin en geeft u hier alle nodige adviezen over. Wilt u dit ontwerp werkelijkheid laten worden? Dan heeft Green Design Studio vakkundige hoveniers in huis om uw moderne tuin op een vlekkeloze manier aan te leggen. Ook het onderhoud van uw tuin kan door ons uit handen worden genomen. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw moderne tuin in optimale staat. Hieronder leest u meer informatie over onze belangrijkste diensten. Neem contact op om ons in te schakelen of om simpelweg advies aan te vragen.

Green Design Studio, voor een uniek ontwerp van uw moderne tuin

Wanneer u Green Design Studio inschakelt voor het design van de door u begeerde moderne tuin, dan komt u in contact met onze tuinarchitect Tomas. Naar aanleiding van uw wensen en eisen en de mogelijkheden die uw tuin/terrein te bieden heeft zal hij met een origineel en creatief ontwerp komen. Tomas is hier zeer ervaren en bedreven in. Voor uw tuin gaat hij dan ook zeker met unieke en spitsvondige ideeën komen. Als u hier prijs op stelt, kan hij desgewenst een schets of zelfs een 3D-filmimpressie maken. Zo weet u zeker dat de werkelijkheid straks niet tegenvalt. Tenslotte mag u er natuurlijk vanuit gaan dat u straks een moderne tuin bezit die keurig in balans is. Een correcte verhouding tussen ‘groen’ (flora) en ‘zwart’ (betegeling) is hierbij een belangrijk aspect. Hiermee wordt een goede afwatering bewerkstelligd. Hierdoor komt uw tuin niet blank te staan, zelfs niet bij een hoosbui.

Laat ons uw moderne tuin aanleggen

Wenst u een moderne tuin te laten aanleggen of uw huidige tuin te laten moderniseren? Waartoe het ontwerp ook leidt, onze kundige hoveniers weten de aanleg van een nieuwe tuin meestal al in enkele dagen te verwezenlijken. Hierbij maken we zo veel mogelijk gebruik van duurzame materialen. De aanleg zal exact zo worden uitgevoerd zoals het met het ontwerp beoogd was.

Schakel onze deskundige hoveniers in voor onderhoud

Heeft u pas geleden een nieuwe, moderne tuin laten aanleggen? Ondanks dat sommige functionele en moderne tuinen relatief weinig onderhoud behoeven, is er altijd een minimum aan onderhoudswerkzaamheden dat gedaan moet worden. Het zou natuurlijk bijzonder spijtig zijn als uw tuin snel veroudert dankzij achterstallig onderhoud, waardoor u hier niet prettig meer kunt verblijven. Als u voldoende tijd, kennis en motivatie heeft, kunt u het onderhouden van uw tuin goed zelf doen. Maar onder aantrekkelijke voorwaarden is het ook mogelijk om dit uit te besteden, bijvoorbeeld aan de gemotiveerde hoveniers van Green Design Studio. Neem contact met ons op, dan komen wij met een passend aanbod.

Meer weten? Neem contact op voor advies

Wenst u Green Design Studio in te schakelen voor het ontwerp of de aanleg van een nieuwe moderne tuin? Of dient uw huidige tuin van beter onderhoud te worden voorzien en wilt u daarvoor een van onze hoveniers inzetten? Neem voor meer informatie of advies contact met ons op. Bel 06-51584806 of stuur een e-mail naar info@gdstudio.nl. Schakel Green Design Studio in zodat u snel kunt genieten van een unieke moderne tuin!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top