skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Voor ontwerp en aanleg van een strakke tuin

Uw strakke tuin met passie ontworpen

Wenst u een strakke tuin te laten ontwerpen en/of aanleggen? Of beschikt u momenteel al over bijvoorbeeld een strakke voortuin, maar ontbreekt het u aan tijd en kennis om deze goed te onderhouden? Het veelzijdige Green Design Studio is dan de specialist die u zoekt. Onze tuinarchitect draait er de hand niet voor om om een functionele en strakke tuin voor u te ontwerpen. Vervolgens weten onze hoveniers deze tuin waarschijnlijk binnen enkele dagen aan te leggen. En daar houdt het nog niet op, want u kunt onze experts naderhand ook inschakelen om het onderhoud te laten uitvoeren. Zo weet u zeker dat uw tuin niet overwoekerd raakt met onkruid en afval, maar dat deze strak blijft zoals het uw bedoeling was. Lees verder voor meer informatie over onze belangrijkste diensten en neem contact op als u Green Design Studio wilt inschakelen.

Green Design Studio, voor een uniek design van uw strakke tuin

Als u Green Design Studio inschakelt voor het ontwerp van de door u gewenste strakke voortuin of achtertuin, dan gaat onze ontwerper Tomas voor u aan de slag. Hij heeft een zeer uitgebreide ervaring met het ontwerpen van tuinen, dus ook voor uw strakke tuin gaat hij zonder twijfel tot een origineel en fraai design komen. Hiermee houdt hij altijd rekening met uw wensen en eisen. Desgewenst kan hij een schets of zelfs een 3D-filmimpressie maken, zodat u zeker weet dat uw tuin straks niet gaat tegenvallen. Goed om te weten is tenslotte dat Tomas altijd tuinen ontwerpt die in balans zijn. Dat houdt bijvoorbeeld in dat er geen wateroverlast mag ontstaan zodra er een regenbui valt. Een juiste verhouding tussen ‘groen’ (flora) en ‘zwart’ (tegelwerk) van uw toekomstige tuin zal dus strak in de gaten worden gehouden.

Laat ons uw strakke voortuin aanleggen

Wenst u een nieuwe tuin te laten aanleggen of uw huidige tuin te laten renoveren? Wellicht is een onderhoudsarme strakke (voor)tuin dan wel iets voor u. Wat uw wensen ook zijn, onze kundige hoveniers weten de aanleg van een nieuwe tuin meestal al in enkele dagen voor elkaar te krijgen. Hierbij maken we zo veel mogelijk gebruik van duurzame materialen. De aanleg zal precies zo uitgevoerd worden zoals het met het ontwerp bedoeld is.

Houd uw tuin strak met deskundig onderhoud

Heeft u kort geleden een fraaie en strakke nieuwe tuin laten aanleggen? Ondanks dat een functionele en strakke tuin relatief weinig onderhoud behoeft, moet ook een dergelijke tuin goed genoeg verzorgd worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als door achterstallig onderhoud uw tuin snel niet meer in optimale staat is, waardoor u hier niet prettig meer kunt vertoeven. Mits u voldoende tijd, kennis en motivatie heeft, kunt u het onderhouden en het strak houden van uw tuin zelf doen. Maar onder gunstige voorwaarden is het ook mogelijk om dit uit te besteden, bijvoorbeeld aan de deskundige hoveniers van Green Design Studio. Neem contact met ons op en geef uw wensen door, dan komen wij met een passend aanbod.

Neem contact op voor meer informatie

Wenst u Green Design Studio in te schakelen voor het ontwerpen of aanleggen van een strakke voortuin? Of dient uw huidige tuin strak gehouden te worden en wilt u daarvoor een van onze hoveniers inzetten? Neem dan contact op voor meer informatie of maak een afspraak via 06-51584806 of info@gdstudio.nl. Schakel Green Design Studio in, zodat u snel (weer) kunt genieten van een strakke tuin!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top