skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Vakkundige tuinaanleg door Green Design Studio

Tuinaanleg naar uw wensen

Als tuinspecialist heeft Green Design Studio alle expertise in huis voor een vakkundige tuinaanleg. De aanleg van een door ons ontworpen tuin wordt samen met Green Design Studio uitgevoerd door specialisten in dit vakgebied. Niet alleen nieuwe tuinen worden door ons aangelegd. Ook voor het renoveren van een bestaande tuin kunt u onze vakmensen gerust inschakelen. En of het nu gaat om een balkontuin, een voortuin, een achtertuin of de tuin bij een landgoed; het aanleggen van een tuin wordt door Green Design Studio tegen betaalbare kosten uitgevoerd. Daardoor weten niet alleen particulieren, maar ook bedrijven en (semi)overheden de weg naar Green Design Studio regelmatig te vinden. Bent u ook toe aan een nieuwe tuin, of gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning en is om die reden tuinaanleg gewenst? Voor meer informatie kunt u verder lezen of even contact met ons opnemen.

Het aanleggen van een smaakvolle én functionele tuin

De aanleg van uw tuin voert Green Design Studio uit in samenwerking met een aantal specialisten in dit vakgebied. Niet alleen nieuwe tuinen en terreinen worden door ons secuur aangelegd, maar ook bestaande tuinen weten wij in een handomdraai te renoveren. Tijdens de uitvoering vindt Green Design Studio het belangrijk om zo veel mogelijk met duurzame materialen te werken. Wij willen namelijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten van de door ons ontworpen en aangelegde tuin. Uiteraard moet de tuin functioneel zijn en is een juiste verhouding tussen ‘groen’ (flora) en ‘zwart’ (betegeling) zeer relevant. Wat dit betreft kan in ieder geval gesteld worden dat er geen leefproblemen mogen ontstaan. Wateroverlast door te veel betegeling is van deze problemen het bekendste. Schakelt u Green Design Studio in voor de aanleg van uw voortuin en/of achtertuin, dan zal dus alle aandacht worden besteed aan zowel de esthetiek als de functionaliteit van uw tuin. In alle opzichten zal uw toekomstige tuin zodoende een plek worden om volledig te kunnen ontspannen!

Zet ons in voor uw tuinaanleg!

Onze gepassioneerde tuinspecialisten zouden graag voor u een vakkundig gecreëerd tuinontwerp in werkelijkheid brengen. Als u benieuwd bent wat wij hierin exact voor u kunnen betekenen, schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Dan komen we er snel achter hoe wij uw wensen kunnen afstemmen op onze mogelijkheden. Bel 06-51584806 of stuur een e-mail naar info@gdstudio.nl. Green Design Studio is u dan graag van dienst bij de tuinaanleg en dat tegen heel redelijke kosten!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top