skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Bel Green Design Studio voor een vakkundig tuinadvies!

Vakkundig tuinadvies door Green Design Studio

Wanneer u een nieuwe tuin wenst maar nog twijfelt over de invulling daarvan, schakel dan Green Design Studio in voor deskundig tuinadvies. In alle omstandigheden weet onze tuinarchitect namelijk een ideale tuin te creëren. Met evenveel moeite ontwerpt hij een strakke, een functionele, een moderne of juist een romantische tuin. Bij ons tuinadvies wordt met name aandacht besteed aan fraaiheid en functionaliteit. Het laatstgenoemde moet in ieder geval op een bepaald minimumniveau zitten, zodat problemen als een slechte afwatering bij u nooit zullen voorkomen. Zoals al aangegeven leveren wij suggesties voor elk soort tuin. Derhalve kunt u bij ons terecht om u te laten adviseren omtrent uw balkontuin, maar ook voor uw voortuin of achtertuin. Zelfs over tuinen rondom een landgoed weten wij gefundeerde adviezen en ontwerpen af te leveren. Zowel particulieren als bedrijven en overheden weten wij ons daarom te vinden. Gaat u voor een nieuwe tuin, of verhuist u binnenkort naar een nieuwbouwwoning en heeft u om die reden tuinadvies nodig? Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. Eerst verder lezen kan uiteraard ook.

Ons advies op weg naar een prachtige én functionele tuin

Origineel, creatief en pragmatisch. Dit zijn drie van de belangrijkste eigenschappen die van toepassing zijn op Tomas Krizan. Tomas is de tuinarchitect en -adviseur van Green Design Studio. Zijn ideeën en adviezen zijn steeds weer uniek. Daarmee onderscheiden wij ons van andere hoveniersbedrijven. Schakelt u ons in om tuinadvies in te winnen? Voor het uitbrengen van advies bespreekt Tomas eerst nauwgezet al uw wensen en eisen en bestudeert hij aandachtig uw huidige tuin en alle (on)mogelijkheden waar sprake van is. Een ideeënstroom komt dan meestal al snel op gang, waarop u snel daarna een gedegen tuinadvies mag verwachten. Er wordt natuurlijk altijd de nodige aandacht besteed aan creativiteit en fraaiheid, met waar mogelijk het toevoegen van speelse elementen niet wordt nagelaten. Maar ook de functionele kant wordt bij een goed tuinadvies nooit vergeten. Een evenwichtige verhouding tussen flora en tegelwerk is bijvoorbeeld een vereiste. Desgewenst maken we als aanvulling op onze adviezen ook nog een tuinschets. Zelfs een 3D-filmimpressie van uw (toekomstige) tuin behoort bij ons tot de mogelijkheden!

Zet ons in voor een tuinadvies op maat!

Bent u van plan uw wens tot een nieuwe tuin bewaarheid te laten worden, maar twijfelt u nog over de invulling van uw toekomstige tuin? Onze enthousiaste en gedreven tuinarchitect zou u graag van een deskundige suggesties willen voorzien. Neemt u even contact met ons op? Dan beschikt u binnenkort al over goede nieuwe ideeën waar wellicht een fraai ontwerp uit voortkomt. Bel 06-51584806 of stuur een e-mail naar info@gdstudio.nl. Green Design Studio is u graag van dienst bij het bieden van een deskundig tuinadvies.

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top