skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Schakel de tuinarchitect van Green Design Studio in

Zet onze tuinarchitect in voor uw ideale tuin

Het inschakelen van een tuinarchitect is bijzonder nuttig wanneer u graag een nieuwe tuin wilt, maar nog niet precies weet hoe deze eruit moet komen te zien. Als u in zee gaat met Green Design Studio, dan verzekert u zich bovendien van de diensten van een tuinarchitect met veel ervaring en een creatief brein. Hij weet namelijk in alle omstandigheden een ideale tuin te creëren. Een strakke en functionele tuin ontwerpt hij met evenveel moeite als een romantische of speels ogende tuin. En dat voor uiteenlopende tuingroottes; variërend van een balkontuin tot een kasteeltuin! De ontwerper besteedt hoe dan ook aandacht aan fraaiheid en functionaliteit. Het laatstgenoemde moet altijd op een zeker minimumniveau zijn. Problemen met bijvoorbeeld een niet deugende afwatering zullen in uw tuin dan ook niet voorkomen. Deze veelzijdigheid heeft ertoe geleid dat particulieren, bedrijven én overheden allen de creativiteit van onze tuinarchitect al vaak hebben ingezet. Wenst u uw tuin te vernieuwen of te renoveren? Of verhuist u binnenkort naar een nieuwbouwwoning? Voor al deze situaties is het zeer raadzaam onze tuinarchitect in te schakelen. Van zijn vindingrijkheid kunt u vervolgens nog jaren genieten!

Onze tuinarchitect ontwerpt uw prachtige én functionele tuin

Drie belangrijke aspecten waar Tomas Krizan, onze tuinarchitect, hoog op scoort, zijn originaliteit, creativiteit en pragmatisme. Tomas voegt daar ook nog een stevig portie enthousiasme aan toe. Hiermee weet hij steeds weer tot nieuwe ideeën en adviezen te komen. Green Design Studio onderscheidt zich daarmee van andere hoveniersbedrijven. Als u Tomas inschakelt voor adviezen of zelfs een compleet ontwerp, dan bespreekt Tomas aandachtig al uw wensen en eisen. Nauwgezet wordt uw huidige tuin bestudeerd, waarbij alle (on)mogelijkheden in kaart worden gebracht. Tijdens dit proces komen er meestal al snel vele ideeën aan de oppervlakte, waarna het uitwerken kan beginnen. Hierbij wordt uiteraard aandacht besteed aan creativiteit en fraaiheid, maar ook de functionaliteit wordt in ogenschouw genomen. Een belangrijke vereiste is bijvoorbeeld dat de verhouding tussen ’groen’ (flora) en ‘zwart’ (betegeling) in orde is. Onze tuinarchitect is, indien u dat wenst, in staat u een duidelijke tuinschets te leveren. Zo nodig behoort zelfs een 3D-filmimpressie van uw (toekomstige) tuin tot de mogelijkheden bij Green Design Studio!

Neem contact op voor meer informatie en adviezen

Wilt u graag een nieuwe tuin maar weet u nog niet goed hoe deze eruit moet komen te zien? Onderschat dan niet wat onze gedreven en kundige tuinarchitect voor u kan betekenen. Het inzetten van onze ontwerper zou betekenen dat u voor een bescheiden investering jarenlang kunt genieten van een prachtige en functionele tuin. Als u vragen heeft hierover of onze tuinarchitect al wenst in te zetten, bel dan naar 06-51584806 of stuur een e-mail naar info@gdstudio.nl. Green Design Studio staat u graag te woord. Wie weet ontwerpt onze tuinarchitect dan binnenkort al een nieuwe tuin voor u!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top