skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Zet Green Design Studio in voor een uniek tuindesign

Green Design Studio verzorgt uw tuindesign met passie

Wilt u een nieuwe tuin en wenst u een geheel uniek tuindesign? Maak dan de keuze voor een tuindesign van Green Design Studio. Misschien heeft u nog geen idee hoe uw nieuwe tuin eruit moet komen te zien. Door te kiezen voor de architect van Green Design Studio, maakt u de keuze voor een architect met veel ervaring en creatieve ideeën. Binnen een mum van tijd weet hij een prachtige tuin voor u te creëren. Dit kan een strakke, functionele tuin zijn, een romantische tuin of een ietwat speelse tuin. Of u nu een balkontuin of een ware kasteeltuin heeft, onze ontwerper verfraait uw tuin en maakt haar functioneel. Vooral de functionaliteit zien wij als belangrijk. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat er geen problemen met de afwatering in uw tuin zullen ontstaan. Door onze veelzijdige diensten zijn wij al door vele particulieren, bedrijven en overheden ingezet voor een uniek tuindesign. Wenst u een tuinrenovatie? Of heeft u een huis gekocht en gaat u binnenkort verhuizen? Denk er dan eens aan om een tuinarchitect in te zetten, zodat u straks een tuin heeft waar u nog jarenlang van geniet.

Een uniek en prachtig tuindesign door onze tuinarchitect

Onze tuinarchitect, Tomas Krizan, scoort hoog op pragmatisme, creativiteit en originaliteit. Met zijn enthousiasme weet hij telkens weer tot nieuwe ideeën te komen. Hiermee onderscheiden wij ons van andere hoveniersbedrijven. Indien u Tomas inschakelt voor uw tuindesign, worden uw wensen en eisen aandachtig met u besproken. Uw tuin wordt bestudeerd, waarbij gekeken wordt naar de mogelijkheden. Gedurende dit proces komen al ideeën naar voren, die meegenomen worden in de uitwerking. Er wordt aandacht besteed aan creativiteit, het verfraaien van uw tuin en haar functionaliteit. Zo dient er een juiste verhouding tussen ’groen’ (flora) en ‘zwart’ (betegeling) te zijn. Onze tuinarchitect levert een overzichtelijke tuinschets en kan zelfs een 3D-filmimpressie van uw tuin creëren, zodat u precies weet hoe uw toekomstige tuin eruit zal komen te zien. U leest het al, Green Design Studio biedt vele mogelijkheden!

Neem contact op voor uw nieuwe tuindesign!

Wenst u een nieuwe tuin, maar heeft u nog geen enkel idee hoe u deze wenst vorm te geven? Dan is onze gedreven tuinarchitect u graag van dienst. Door onze tuinarchitect in te zetten, geniet u straks nog jarenlang van een prachtige tuin. Bel ons via 06-51584806 of stuur een e-mail naar info@gdstudio.nl. Green Design Studio is u graag van dienst en creëert graag uw gewenste tuindesign!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top