skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Professioneel tuinonderhoud door Green Design Studio

Kies ook voor ons professionele tuinonderhoud

Heeft u een prachtige tuin bij uw huis, maar ontbreekt het aan de tijd om gedegen tuinonderhoud uit te voeren? Of twijfelt u of u over de juiste kennis beschikt om het onderhoud aan uw tuin op een goede manier te doen? Schakel dan de enthousiaste en vakkundige hoveniers in van Green Design Studio. Als u ons via een gunstig onderhoudspakket inzet, dan bent u tegen heel redelijke prijzen verzekerd van een perfect onderhouden tuin. De grootte van uw tuin en het soort tuin dat u heeft zijn daarbij niet echt relevant. Voor alle soorten tuinen vinden wij het onderhoudspakket dat er het best bij past. Als u meer wilt weten hierover kunt u verder lezen of even contact met ons opnemen.

Het onderhoud van uw tuin

Nadat met de grootste zorg uw tuin is ontworpen en aangelegd, is het natuurlijk van het grootste belang dat deze zo lang mogelijk in optimale staat blijft. Het onderhouden van een tuin is iets dat u als eigenaar in principe zelf kunt doen. Maar dit vraagt wel de nodige hoeveelheid tijd. Bovendien is kennis van tuinieren zeer welkom. Uiteraard heeft niet iedereen deze kennis in huis en niet elk mens slaagt erin om voor tuinonderhoud voldoende tijd vrij te maken. Gelukkig beschikt een specialist als Green Design Studio over de benodigde materialen en manschappen om u de zorg van het onderhoud van uw tuin uit handen te nemen. Dit onderhoud kan variëren tussen eenmalig onderhoud tot een volledig ‘vast’ onderhoud. Hieronder vindt u meer informatie over onze mogelijkheden ten aanzien van onderhoudspakketten.

Passende onderhoudspakketten

Als u het onderhoud aan uw tuin nu of voor een langere tijd graag zou willen uitbesteden, dan vindt u hier de informatie die u nodig heeft. Green Design Studio biedt namelijk meerdere onderhoudspakketten. Hiermee verzekert u zich van een eenmalig onderhoud of zelfs van vast onderhoud door de jaren heen. Voor eenmalig tuinonderhoud kunt u kiezen om onze hovenier in te schakelen voor een dagdeel (4 uur) of een werkdag (8 uur). U kunt ook een team van hoveniers inzetten. Dat staat gelijk aan een arbeidstijd van 16 uur. Wenst u een afwijkend onderhoudspakket af te sluiten bij Green Design Studio? Neem dan gerust even contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Zet ons in voor uw tuinonderhoud!

Voor zowel klein- als grootschalig onderhoud aan uw tuin kunt u met een gerust hart onze ervaren en gepassioneerde hoveniers inzetten. Neemt u even contact met ons op? Dan komen we er samen snel achter welke vorm en hoeveelheid van tuinonderhoud het meest passend is. Bel 06-51584806 of stuur een e-mail naar info@gdstudio.nl. Green Design Studio is u dan graag van dienst door u te ontlasten van tuinonderhoud.

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top