skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Tuinontwerp door Green Design Studio

Wij realiseren uw unieke tuinontwerp

Als tuinarchitect is Green Design Studio gespecialiseerd in het ontwerpen van een nieuwe tuin. Onze tuinarchitect realiseert in alle omstandigheden een ideale tuin. Te denken valt aan strakke, functionele, moderne of romantische tuinen. Hierbij wordt natuurlijk veel aandacht besteed aan fraaiheid, maar ook de praktische kanten worden niet vergeten. Of u nu een balkontuin, een gemiddelde achtertuin of de tuin bij een landgoed wenst te laten ontwerpen, bij ons is geen grondoppervlak te klein of te groot. Daardoor weten niet alleen particulieren, maar ook bedrijven en (semi)overheden de weg naar Green Design Studio regelmatig te vinden. Bent u ook toe aan een nieuwe tuin, of gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning en heeft u om die reden een tuinontwerp nodig? Lees dan verder voor meer informatie of neem contact met ons op om uit te vinden wat wij voor u kunnen betekenen.

Het ontwerpen van een smaakvolle én functionele tuin

Creatief, origineel en pragmatisch. Dat zijn kwaliteiten die van toepassing zijn op Tomas Krizan, onze ervaren tuinarchitect. Elk ontwerp is weer uniek, mede waardoor wij ons weten te onderscheiden van andere hoveniersbedrijven. Schakelt u Green Design Studio in voor het ontwerp van uw voortuin en/of achtertuin, dan zal onze tuinontwerper eerst uitgebreid uw wensen met u doorspreken en nauwgezet bestuderen welke mogelijkheden er bestaan voor uw tuin. Tijdens zo’n kennismakingsgesprek en tuininspectie komt de ideeënstroom meestal vanzelf op gang. Of dit nu gaat om een balkontuin, een kleine of grote tuin bij een huis of een kasteeltuin, dat is voor ons in principe niet eens zo relevant. Door te puzzelen met de indeling weten wij het ontwerp van elke tuin tot een goed einde te brengen. Creativiteit en fraaiheid worden aangebracht door inventief te spelen met hoogteverschillen en door tuinen langer of breder te laten ogen. Daarnaast weten we met subtiele kleurvariaties altijd voor een stijlvol geheel te zorgen. Tenslotte houden we rekening met een evenwichtige verhouding tussen ‘groen’ (flora) en ’zwart’ (tegelwerk), zodat de afwatering altijd op een goede manier functioneert. Zo kijken wij bij Green Design Studio verder dan enkel het realiseren van een fraai ogende tuin. Ook het functionele aspect wordt niet uit het oog verloren.

Zet ons in voor uw tuinontwerp!

Onze gepassioneerde tuinarchitect zou graag ook voor u een prachtig tuinontwerp realiseren. Bent u benieuwd wat Tomas precies voor u en uw tuin zou kunnen betekenen? Voor vragen of advies hierover bent u altijd welkom even contact op te nemen. Dit kan telefonisch via 06-51584806 en per e-mail via info@gdstudio.nl. Green Design Studio is u graag van dienst bij het ontwerp van uw toekomstige tuin.

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top