skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Uw droomtuin in Zevenaar realiseren?

De tuin van uw dromen in Zevenaar

Wilt u ook graag een tuin in Zevenaar waar u altijd van heeft gedroomd? Of u nu houdt van een moderne en strakke tuin of juist van klassiek en romantisch: Green Design Studio zal de tuin van uw dromen ontwerpen, aanleggen en mogelijk zelfs onderhouden. Het tuinontwerp wordt gemaakt door een ervaren tuinarchitect. Hij zal in overleg met u bekijken hoe uw droomtuin verwezenlijkt kan worden. Na akkoord zal de tuinaanleg bij u in Zevenaar zorgvuldig en exact volgens plan uitgevoerd worden. Green Design Studio is in te schakelen door particulieren, landschappen en bedrijfsterreinen in Zevenaar en omgeving.

Tuinontwerp laten opstellen door tuinontwerper

Heeft u de voorkeur dat uw tuin in Zevenaar wordt ontworpen door een afgestudeerde tuinarchitect? Laat u dan inspireren door Tomas Krizan. Dankzij zijn kennis en ervaring weet hij precies hoe hij uw wensen kan vertalen in een perfecte tuin op maat. Elk tuinontwerp van Tomas is inspirerend en origineel. Wanneer hij voor u aan de slag gaat, zal hij met u meedenken en u adviseren. Hierbij houdt hij er rekening mee dat uw wensen ook passen bij de mogelijkheden van uw tuin. Het kan voorkomen dat wat u in gedachten had niet helemaal haalbaar is. Tomas zal dan met u zoeken naar de perfecte oplossing.

Duurzame tuinaanleg in Zevenaar

De tuinaanleg van uw droomtuin wordt uitgevoerd door ervaren hoveniers. Zij zorgen ervoor dat het ontwerp van uw droomtuin tot in de puntjes wordt verwezenlijkt. Is uw huidige tuin aan renovatie toe? Ook dan kunnen onze hoveniers u van dienst zijn. Tijdens de tuinaanleg wordt uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen. Tevens zorgen we er standaard voor dat uw tuin niet alleen mooi is, maar ook functioneel en goed in verhouding. Een tuin die goed in verhouding is, levert later geen problemen zoals wateroverlast op na fikse regenbuien. Wij leggen tuinen aan met het doel dat u er zorgeloos en lang van kunt genieten.

Tuinonderhoud – zelf onderhouden of door deskundige hovenier

Het kan voorkomen dat u geen tijd heeft om uw prachtige tuin naar behoren te onderhouden. Om u tegemoet te komen kunt u gebruik maken van de tuinonderhoud pakketten van Green Design Studio. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor eenmalig onderhoud of volledig vast tuinonderhoud. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Maak uw afspraak met onze tuinarchitect in Zevenaar

Wilt u graag een afspraak plannen om uw prachtige tuin te laten ontwerpen en aanleggen in Zevenaar door professionals met ervaring en passie? Neem dan contact op en we plannen met u een vrijblijvende afspraak. Bel vanuit Zevenaar naar 06-51584806. U kunt ook het online contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@gdstudio.nl.

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top