skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Uw droomtuin in Nijmegen

Wij realiseren uw droomtuin in Nijmegen

Wilt u ook graag een droomtuin in Nijmegen? Of u nu houdt van een strakke en moderne tuin, een romantische of een klassieke tuin: Green Design Studio kan voor u uw droomtuin ontwerpen, aanleggen en desgewenst onderhouden. Bij ons wordt uw tuinontwerp gemaakt door een ervaren tuinarchitect die uitgebreid met u bekijkt hoe dat droomplaatje in uw hoofd tot werkelijkheid kan komen. De tuinaanleg bij u in Nijmegen zal tot in de puntjes verzorgd worden. Green Design Studio zet zich met passie in voor particulieren, bedrijfsterreinen en landschappen in Nijmegen en omgeving.

Tuin laten ontwerpen door tuinontwerper

Wilt u uw tuin in Nijmegen laten ontwerpen door een tuinarchitect die hiervoor gestudeerd heeft? Onze ontwerper Tomas Krizan weet als geen ander hoe hij de wensen van de klant kan vertalen in een prachtige tuin op maat. Alle tuinontwerpen zijn stuk voor stuk origineel en inspirerend. Tomas zal u veel vrijblijvende adviezen uitbrengen over het ontwerp. Misschien heeft u zelf een plaatje in uw hoofd. Onze tuinarchitect gaat bekijken of dit plaatje ook past bij de mogelijkheden van uw tuin. Soms zijn er aanpassingen nodig omdat het anders niet haalbaar is. Hoe het tuinontwerp ook tot stand komt, u weet zeker dat uw tuin prachtig is, maar daarnaast ook functioneel en onderhoudsvriendelijk.

Duurzame tuinaanleg

Van tuinontwerp gaan we over naar tuinaanleg bij u in Nijmegen. De aanleg van uw tuin wordt uitgevoerd door professionele hoveniers. Zij zorgen ervoor dat het ontwerp van uw droomtuin tot in de puntjes wordt gerealiseerd. Moet uw bestaande tuin gerenoveerd worden? Ook dan komen onze hoveniers bij u langs. Bij de tuinaanleg wordt altijd gebruik gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast wordt er standaard voor gezorgd dat uw tuin niet alleen mooi, maar ook functioneel en in de juiste verhouding is. Zo heeft u in uw tuin nooit last van problemen, zoals wateroverlast omdat er te veel tegelwerk ligt. Wij leggen uw tuin aan met het doel hier lang en zorgeloos van te genieten.

Tuinonderhoud – door deskundige hovenier of zelfstandig

Het zou zonde zijn als uw prachtig ontworpen en aangelegde tuin na verloop van tijd verslonst omdat u helaas weinig tijd heeft voor onderhoud. Green Design Studio kan u daarom het tuinonderhoud uit handen nemen. Exclusief voor onze klanten hebben we diverse onderhoudspakketten, zoals eenmalig of volledig vast onderhoud.

Plan uw afspraak met onze tuinarchitect in Nijmegen

Wilt u ook voor eens en voor altijd een prachtige tuin laten ontwerpen en aanleggen in Nijmegen door professionals met veel passie voor hun vak? Neem dan contact met ons op en we plannen een vrijblijvende afspraak. Vul het online contactformulier in of bel vanuit Nijmegen naar 06-51584806. Mailen kan ook: info@gdstudio.nl.

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top