skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

De tuin van uw dromen in Doetinchem realiseren?

Uw droomtuin in Doetinchem

Met veel plezier realiseert Green Design Studio uw droomtuin in Doetinchem. Het maakt niet uit welke wensen u heeft, onze tuinarchitect zorgt ervoor dat u een perfecte tuin op maat krijgt. Hij ontwerpt de mooiste tuinen in allerlei stijlen zoals moderne, strakke, romantische of functionele tuinen. Niet alleen verzorgen wij een prachtig tuinontwerp, ook de tuinaanleg en eventueel tuinonderhoud in Doetinchem wordt compleet door onze ervaren hoveniers verzorgd. Green Design Studio zet zich graag in voor particulieren in Doetinchem die een nieuwe tuin willen of bij wie de tuin gerenoveerd moet worden. Ook bedrijven en (semi)overheden zijn meer dan welkom.

Een professioneel tuinontwerp door onze tuinontwerper

Green Design Studio blinkt uit in professionele en unieke tuinontwerpen. Wilt u ook een tuinontwerp dat gemaakt is door een tuinarchitect? Laat Tomas Krizan u dan inspireren. Hij weet precies hoe hij uw droomtuin in Doetinchem op maat kan ontwerpen. Elk ontwerp dat hij maakt is origineel en inspirerend en is inclusief een licht- en beplantingsplan. Onze tuinontwerper houdt altijd rekening met de mogelijkheden van uw tuin, zodat deze mooi in balans is. Het kan voorkomen dat niet al uw wensen haalbaar zijn. Tomas zal dan altijd met u meedenken om uiteindelijk tot een nog mooier resultaat te komen dan u in gedachten had.

Tuinaanleg in Doetinchem met duurzame materialen

Onze ervaren hoveniers zetten zich graag in om uw droomtuin verzorgd en mooi aan te leggen. Hierbij wordt altijd gezorgd dat de tuinaanleg exact volgens het tuinontwerp wordt uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden voor uw tuin wordt gebruikt gemaakt van duurzame materialen. Dankzij onze professionals heeft u niet alleen een prachtige tuin, maar is uw tuin ook in balans en functioneel. Een tuin die niet in balans is, kan namelijk wel eens problemen opleveren met de afwatering omdat er te veel tegelwerk is. Dit probleem heeft u nooit als u de tuin laat aanleggen door Green Design Studio.

Geen tijd voor tuinonderhoud? Kies voor een pakket

Misschien wilt u graag een prachtige tuin, maar heeft u helaas niet altijd tijd om deze te onderhouden. Green Design Studio heeft handige pakketten opgesteld om u het tuinonderhoud uit handen te nemen. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit eenmalig onderhoud of volledig vast tuinonderhoud. Laat ons uw wensen weten, dan zoeken we een passende optie.

Neem contact op vanuit Doetinchem voor uw tuinontwerp

Een prachtige tuin laten ontwerpen en aanleggen in Doetinchem door een tuinarchitect en hoveniers met passie en ervaring? Plan een vrijblijvende afspraak met Green Design Studio en we komen graag bij u in Doetinchem langs. U kunt ons online contactformulier invullen of bellen naar 06-51584806. U kunt ook een e-mail sturen: info@gdstudio.nl.

VOEG HIER EEN LEUKE TITEL IN

Beetje wat tekst over aanbod, prijzen enzo.

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top