skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

De tuin van uw dromen in Rozendaal

Kies voor een droomtuin in Rozendaal

Met veel plezier werkt Green Design Studio aan uw droomtuin in Rozendaal. Wat uw wensen ook zijn, onze tuinontwerper gaat er alles aan doen om voor u de perfecte tuin te realiseren. De afgelopen jaren heeft onze tuinarchitect al vele tuinen mogen ontwerpen in diverse stijlen zoals strakke, moderne, functionele en romantische tuinen. Naast dat wij voor u een prachtig tuinontwerp maken, verzorgen onze hoveniers met passie uw tuinaanleg en eventueel het tuinonderhoud in Rozendaal. Green Design Studio werkt graag voor particulieren waarvan de tuin gerenoveerd moet worden of die een nieuwe tuin willen. Ook (semi)overheden en bedrijven uit Rozendaal zijn meer dan welkom.

Een professioneel tuinontwerp door onze tuinarchitect

Green Design Studio onderscheidt zich van andere hoveniersbedrijven door onze unieke en professionele tuinontwerpen. Wilt u uw droomtuin ook laten ontwerpen door een tuinarchitect? Laat onze ontwerper Tomas u dan helpen. Hij weet exact hoe hij uw droomtuin in Rozendaal kan verwezenlijken. Ieder ontwerp dat hij bedenkt is inspirerend, origineel en zeer professioneel en bevat een overzichtelijk beplantings- en lichtplan. Onze tuinarchitect luistert naar uw wensen en vertaalt dit naar de mogelijkheden van uw tuin. Hij weet bijvoorbeeld welke planten het beste kunnen groeien in uw tuin, op welke manier de afwatering geïmplementeerd moet worden en wat de juiste verhouding is tussen groen en tegelwerk.

Tuinaanleg in Rozendaal met duurzame materialen

Onze ervaren hoveniers stellen zich graag beschikbaar om voor u een prachtige tuin aan te leggen. Hierbij maken ze gebruik van duurzame materialen. Zij waken ervoor dat de tuinaanleg precies volgens het tuinontwerp wordt uitgevoerd. Dankzij deze experts kunt u later niet alleen genieten van een prachtige tuin, maar weet u ook zeker dat uw tuin functioneel en in verhouding is. De verhouding is goed als er een juiste balans is tussen ‘groen’ (flora) en ‘zwart’ (tegels). Te veel zwart in een tuin zorgt bijvoorbeeld voor problemen met de afwatering waardoor u wateroverlast krijgt. Green Design Studio kijkt dus verder dan alleen naar een mooie tuin.

Weinig tijd voor tuinonderhoud? Kies ons onderhoudspakket

Wilt u graag een mooie tuin, maar komt u tijd tekort voor het tuinonderhoud? Green Design Studio heeft voor u de oplossing: tuinonderhoud pakketten. Dankzij deze pakketten kunt u uw tuin laten onderhouden door onze professionals. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld eenmalig onderhoud of vast tuinonderhoud.

Contacteer ons voor uw tuinontwerp

Onze gepassioneerde en ervaren hoveniers en tuinarchitect willen graag voor u een prachtige tuin ontwerpen en aanleggen. Bent u benieuwd hoe Green Design Studio dat voor u kan realiseren? Neem dan contact op en we komen graag geheel vrijblijvend bij u in Rozendaal langs. Vul het online contactformulier in of bel vanuit Rozendaal naar 06-51584806. U kunt ook e-mailen: info@gdstudio.nl.

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top