skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Een tuinarchitect in Apeldoorn gezocht?

Voor uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Apeldoorn

Zoekt u een tuinarchitect in Apeldoorn? Zet de tuinontwerper van Green Design Studio in. Wij verrichten ook tuinonderhoud en -aanleg. Heeft u een specifieke wens voor uw tuin? Onze tuinarchitect realiseert al uw wensen. Al diverse tuinen zijn door onze ervaren tuinontwerper ontworpen. Zowel strakke als functionele, moderne en romantische tuinen heeft hij mogen ontwerpen. Niet alleen voor uw tuindesign kunt u ons inschakelen. Wij zijn tevens inzetbaar voor uw tuinaanleg en tuinonderhoud in Apeldoorn. Wij leveren onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven en (semi) overheden. Kunt u niet wachten om uw unieke tuin te laten ontwerpen? Of wilt u graag een tuinrenovatie? Neem contact op met ons hoveniersbedrijf en maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek.

Professioneel en uniek tuindesign

Als hoveniersbedrijf weten wij ons keer op keer weer te onderscheiden door het professionele en unieke tuindesign dat wij te bieden hebben. Wilt u ook een uniek tuinontwerp door de hand van onze tuinarchitect? Onze tuinontwerper, Tomas, heeft uw droomtuin snel op papier. Door de jarenlange ervaring waar hij over beschikt, bezit hij tevens over de expertise om een perfecte tuin voor u te ontwerpen. Zijn ontwerpen zijn professioneel, uniek en inspirerend tegelijk. Bij elk ontwerp is tevens een beplantings- en lichtplan inbegrepen. Samen met u bespreekt de tuinarchitect welke van uw wensen mogelijk zijn. Zo krijgt u een gedegen advies omtrent de planten die het beste in uw tuin geplaatst kunnen worden, de juiste verhouding tussen uw groen en tegelwerk en hoe u de afwatering dient te laten implementeren.

Niet alleen mooi, maar ook functioneel

Binnen een mum van tijd realiseert onze hovenier uw ideale tuin. Hierbij maken wij gebruik van de meest duurzame materialen. Wanneer wij starten met uw tuinaanleg, zorgen wij dat deze exact volgens het tuinontwerp gelegd wordt. U heeft straks dan niet alleen een mooie tuin, maar ook een tuin die functioneel en in verhouding is. Wij spreken van een goede verhouding wanneer er een evenwichtige balans tussen ‘groen’ (flora) en ‘zwart’ (tegelwerk) is. Indien er teveel zwart aanwezig is, levert dit problemen met uw afwatering op. Wateroverlast ligt dan op de loer. Oftewel, bij Green Design Studio hebben wij zowel oog voor de uitstraling als de functionaliteit van uw tuin.

Zet ons ook in voor uw tuinonderhoud

Wanneer u uw tuin in goede staat wilt blijven houden, kan het zijn dat u hier niet altijd tijd voor heeft. Gelukkig staat de hovenier van Green Design Studio dan voor u klaar. Wij bieden diverse tuinonderhoud pakketten, waarbij wij uw tuin professioneel onderhouden. U heeft de keuze uit eenmalig tuinonderhoud, maar kunt ook kiezen uw vaste tuinonderhoud door ons te laten verrichten. Dit alles doet onze hovenier al tegen een zeer scherpe prijs.

Zet ons in voor uw tuinontwerp of tuinaanleg in Apeldoorn!

Wenst u ook onze tuinarchitect of hovenier in te schakelen voor het creëren van uw ideale tuin? En wilt u weten wat wij hierin zoal voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. Vul het online contactformulier in of bel ons via 06-51584806. U kunt ook e-mailen naar info@gdstudio.nl. Maak ook de keuze voor ons hoveniersbedrijf en geniet straks van uw prachtige nieuwe tuin in Apeldoorn!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top