skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Een uniek tuinontwerp in Arnhem

Zet onze tuinarchitect in Arnhem in!

Een uniek tuinontwerp voor uw tuin in Arnhem? Zet Green Design Studio in als uw tuinarchitect. Wij verrichten ook tuinonderhoud en -aanleg. Heeft u specifieke wensen voor uw droomtuin? Onze tuinarchitect maakt van uw dromen werkelijkheid. Onze tuinontwerper heeft over de jaren diverse tuinen gerealiseerd en beschikt over een ruime expertise. U kunt hierbij denken aan strakke, functionele, moderne en romantische tuinen. Niet alleen voor uw tuindesign zijn wij inzetbaar, maar eveneens voor uw tuinaanleg en tuinonderhoud in Arnhem. Wij leveren onze diensten aan particulieren en tevens aan bedrijven en (semi)overheden. Kunt u niet wachten om uw droomtuin te realiseren of wilt u een tuinrenovatie laten uitvoeren? Neem dan direct contact op met ons hoveniersbedrijf.

Een geheel uniek tuinontwerp

Ons bedrijf onderscheidt zich van het gemiddelde hoveniersbedrijf door de unieke en professionele tuinontwerpen. Wilt u ook uw bijzondere tuin laten ontwerpen door onze tuinarchitect? Tomas, onze tuinontwerper, zet snel maar secuur een ontwerp voor u op papier. Door zijn jarenlange ervaring kan hij een droomtuin naar wens voor u ontwerpen. Ieder ontwerp is uniek, inspirerend en professioneel uitgewerkt. Tevens bevat elk ontwerp een beplantings- en lichtplan. De tuinarchitect neemt uw wensen met u door en bekijkt de mogelijkheden. U krijgt inzicht in welke planten het beste in uw tuin geplaatst kunnen worden, wat de juiste verhouding tussen uw groen en tegelwerk is en hoe de afwatering geïmplementeerd dient te worden.

Duurzame materialen

Binnen een mum van tijd realiseert onze hovenier uw droomtuin. Hierbij maken wij enkel gebruik van duurzame materialen. Bij de start van uw tuinaanleg, zorgen wij ervoor dat deze precies volgens het tuinontwerp wordt gelegd. Zo heeft u straks niet alleen een prachtige tuin om van te genieten, maar tevens een tuin die functioneel en goed in verhouding is. Een goede verhouding omvat een juiste balans tussen ‘groen’ (flora) en ‘zwart’ (tegelwerk). Is er sprake van teveel zwart, dan zullen problemen met uw afwatering ontstaan. Denk hierbij aan wateroverlast. U leest het al, bij Green Design Studio houden wij ons bezig met uw tuin als geheel en niet enkel met de uitstraling hiervan.

Tuinonderhoud door onze hovenier

Wanneer u uw tuin in optimale staat wenst te behouden en uw tuinonderhoud niet zelf kunt verrichten, biedt Green Design Studio diverse tuinonderhoud pakketten aan. Op deze wijze wordt uw tuin professioneel onderhouden. U kunt hierbij kiezen uit eenmalig tuinonderhoud, maar u kunt ook de keuze maken voor vast tuinonderhoud. Voor een scherpe prijs verricht onze hovenier uw tuinonderhoud geheel naar wens.

Schakel onze tuinarchitect in Arnhem in voor uw tuinontwerp!

Zet u onze tuinarchitect en hoveniers ook in voor de realisatie van uw droomtuin? En bent u benieuwd hoe wij hierbij te werk gaan? Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen. Tevens komen wij graag vrijblijvend bij u in Arnhem langs om u onze vele mogelijkheden te laten zien. Vul het online contactformulier in of bel ons via 06-51584806. U kunt ook een e-mail sturen naar info@gdstudio.nl. Met een tuindesign van Green Design Studio geniet u straks van een prachtige tuin in Arnhem!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top