skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Uw unieke tuin in Didam

Een unieke tuin in Didam door onze tuinarchitect

Een unieke tuin laten ontwerpen in Didam? Zet de tuinarchitect van Green Design Studio in. Wij verrichten ook tuinonderhoud en -aanleg. Heeft u speciale wensen voor uw nieuwe tuin? Dan kan onze tuinarchitect deze met gemak realiseren. Onze tuinontwerper heeft al diverse tuinen ontworpen en beschikt dan ook over ruime ervaring. Zowel strakke als functionele, moderne en romantische tuinen kwamen van zijn hand. Wij zijn er niet alleen voor uw tuindesign. Ook voor uw tuinaanleg en tuinonderhoud kunt u ons inzetten in Didam. De diensten die wij bieden leveren wij zowel aan particulieren als bedrijven en (semi)overheden. Wilt u uw droomtuin werkelijkheid laten worden of wenst u een tuinrenovatie? Bel dan nu naar ons hoveniersbedrijf en maak een afspraak!

Ieder tuinontwerp is uniek

Wij onderscheiden ons als hoveniersbedrijf van anderen door ons professionele en unieke tuindesign. Wenst u ook een uniek tuinontwerp van onze tuinarchitect? Tomas zet dan als uw tuinontwerper binnen een mum van tijd uw droomtuin op papier. Doordat hij over jarenlange ervaring beschikt, heeft hij de expertise om uw ideale tuin te ontwerpen. Ieder ontwerp is inspirerend, uniek en professioneel. Daarbij is in elk ontwerp een beplantings- en lichtplan uitgewerkt. De tuinarchitect bespreekt samen met u of de mogelijkheden aansluiten bij uw wensen. U krijgt onder andere advies omtrent welke planten het beste in uw tuin geplaatst kunnen worden, wat de juiste verhouding tussen uw groen en tegelwerk is en hoe u de afwatering dient te implementeren.

Duurzaam, mooi en functioneel

Uw droomtuin wordt binnen enige tijd al door onze hovenier gerealiseerd. Wij maken hierbij gebruik van de beste duurzame materialen. Vanaf het begin van uw tuinaanleg dragen wij er zorg voor dat het aanleggen precies volgens het tuinontwerp gebeurt. Zo heeft u straks niet alleen een prachtige tuin, maar ook een tuin die in verhouding en functioneel is. Met een goede verhouding bedoelen wij de situatie waarbij er een evenwichtige balans tussen ‘groen’ (flora) en ‘zwart’ (tegelwerk) is. Indien er sprake is van teveel zwart, kunt u problemen met uw afwatering krijgen. Zo ontstaat er al gauw wateroverlast. Kortom, bij Green Design Studio zijn wij niet enkel bezig met de uitstraling van uw tuin, maar met uw tuin als geheel.

Ook voor uw tuinonderhoud

Indien u de wens heeft uw tuin in optimale staat te behouden en zelf geen tijd heeft voor uw tuinonderhoud, staat Green Design Studio voor u klaar. WIj hebben diverse tuinonderhoud pakketten in ons aanbod. Zo bent u verzekerd van professioneel tuinonderhoud. U kunt eenmalig tuinonderhoud door ons laten verrichten, maar ook kiezen voor vast tuinonderhoud. Al voor een zeer scherpe prijs kan onze hovenier uw tuin optimaal onderhouden.

Neem contact op voor uw tuinontwerp in Didam!

Wilt u ook onze tuinarchitect of hovenier inzetten voor het ontwerpen of onderhouden van uw tuin? En bent u benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie. Ook komen wij graag vrijblijvend bij u in Didam op bezoek om u kennis te geven van onze mogelijkheden. Vul het online contactformulier in of bel ons via 06-51584806. U kunt ook e-mailen naar info@gdstudio.nl. Kies ook voor ons hoveniersbedrijf en geniet van een prachtige en perfect onderhouden tuin in Didam!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top