skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Een uniek tuinontwerp in Elst

Voor uw tuindesign, tuinonderhoud en tuinaanleg in Elst

Wilt u een uniek tuinontwerp voor uw tuin in Elst? Als tuinarchitect is Green Design Studio tevens inzetbaar voor tuinonderhoud en -aanleg. Wat uw wensen ook zijn, onze tuinarchitect maakt van uw droomtuin werkelijkheid. Onze tuinontwerper heeft al diverse tuinen ontworpen en bezit daarmee over veel ervaring. U kunt hierbij denken aan strakke, functionele, moderne en romantische tuinen. Wij zijn er niet enkel voor uw tuindesign. Ook uw tuinaanleg en tuinonderhoud in Elst verzorgen wij graag. Wij verrichten diensten voor zowel particulieren als bedrijven en (semi)overheden. Wenst u een geheel nieuwe tuin of een tuinrenovatie? Zet ons hoveniersbedrijf dan direct in!

Een geheel nieuw tuinontwerp door onze tuinarchitect

Ons hoveniersbedrijf weet zich van andere hoveniersbedrijven te onderscheiden, doordat wij professionele en unieke tuinontwerpen realiseren. Wilt u ook een unieke tuin door onze tuinarchitect laten ontwerpen? Tomas, onze tuinontwerper, helpt u dan graag verder. Hij beschikt over veel ervaring en kan uw droomtuin in Elst geheel naar wens ontwerpen. Ieder ontwerp van hem is uniek, professioneel en inspirerend. Ook bevat elk ontwerp een beplantings- en lichtplan. Onze tuinarchitect zal uw wensen met u doornemen en bekijkt samen met u de mogelijkheden voor uw tuin. Op die manier weet u welke planten het beste in uw tuin geplaatst kunnen worden, hoe de afwatering geïmplementeerd dient te worden en wat de juiste verhouding tussen uw groen en tegelwerk zal zijn.

Enkel gebruik van duurzame materialen

Onze ervaren hoveniers kunnen een prachtige tuin voor u realiseren. Hierbij maken wij alleen gebruik van duurzame materialen. Gedurende de tuinaanleg zorgen zij ervoor dat deze precies volgens het tuinontwerp zal plaatsvinden. Hierdoor kunt u straks zowel genieten van een prachtige tuin als profiteren van een tuin die goed in verhouding en functioneel is. Van een goede verhouding spreken wij wanneer de balans tussen ‘groen’ (flora) en ‘zwart’ (tegelwerk) juist is. Wanneer u te veel zwart in uw tuin heeft, kan u problemen met uw afwatering krijgen. Zo ontstaat er al snel wateroverlast. Bij Green Design Studio kijken wij dus verder dan alleen het aanleggen van een mooi ogende tuin.

Tevens inzetbaar voor uw tuinonderhoud

Wanneer u uw tuin in optimale staat wilt behouden en u weinig tijd heeft om tuinonderhoud te verrichten, biedt Green Design Studio tevens verschillende tuinonderhoud pakketten aan. Zo weet u zeker dat uw tuin professioneel wordt onderhouden. U kunt hierbij kiezen uit eenmalig onderhoud en vast tuinonderhoud. Dit allemaal voor een scherpe prijs!

Schakel ons in Elst in voor uw tuinontwerp!

Onze tuinarchitect en hoveniers staan graag voor u klaar bij de realisatie van uw tuinontwerp en tuinaanleg. Wilt u meer te weten komen omtrent hoe wij uw droomtuin realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dan komen wij indien gewenst vrijblijvend bij u langs in Elst om de mogelijkheden door te nemen. Vul het online contactformulier in of bel onze hovenier via: 06-51584806. U kunt ook e-mailen naar: info@gdstudio.nl. Dan zetten wij onze tuinarchitect snel in om het tuinontwerp voor uw droomtuin in Elst te verwezenlijken!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top