skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Een uniek tuinontwerp in Oosterbeek

Uw unieke tuindesign in Oosterbeek

Wenst u snel een uniek tuinontwerp in Oosterbeek? Als tuinarchitect is Green Design Studio ook inzetbaar voor uw tuinonderhoud en -aanleg. Wat u ook wenst voor uw tuin, onze tuinarchitect maakt uw dromen waar. Onze tuinontwerper heeft al veel verschillende tuinen ontworpen en is daarmee in het bezit van de juiste expertise. Al diverse strakke, functionele, moderne en romantische tuinen zijn gerealiseerd door onze hoveniers. Wij zijn niet enkel inzetbaar voor uw tuindesign, maar ook voor uw tuinaanleg en tuinonderhoud in Oosterbeek. Onze diensten leveren wij zowel aan particulieren als aan bedrijven en (semi)overheden. Wilt u ook graag een nieuwe tuin laten realiseren of wenst u een tuinrenovatie? Schakel dan direct ons hoveniersbedrijf in!

Een uniek tuinontwerp door onze tuinarchitect

Wij realiseren unieke en professionele tuinontwerpen, waardoor wij ons weten te onderscheiden van het gemiddelde hoveniersbedrijf. Kiest u er ook voor om een unieke tuin te ontwerpen door onze tuinarchitect? Dan is Tomas, onze tuinontwerper, u graag van dienst. Met zijn jarenlange ervaring ontwerpt hij uw droomtuin in Oosterbeek geheel naar wens. Elk ontwerp van hem inspireert, is uniek in haar soort en professioneel vormgegeven. Ieder ontwerp bevat tevens een beplantings- en lichtplan. Onze tuinarchitect neemt uw wensen met u door en bekijkt samen met u wat er mogelijk is. Op deze wijze weet u exact welke planten het beste in uw tuin geplaatst kunnen worden, wat de juiste verhouding tussen uw groen en tegelwerk zal zijn en hoe de afwatering geïmplementeerd moet worden.

Duurzaam materiaalgebruik

Onze hovenier heeft binnen een mum van tijd een prachtige tuin voor u gerealiseerd. Wij maken hierbij enkel gebruik van duurzame materialen. Wanneer wij beginnen met uw tuinaanleg, houden wij er zicht op dat deze precies volgens het tuinontwerp gelegd wordt. U geniet straks dan niet alleen van een prachtige tuin, maar profiteert ook van een tuin die goed in verhouding en tevens functioneel is. Met een goede verhouding bedoelen wij een goede balans tussen ‘groen’ (flora) en ‘zwart’ (tegelwerk) Indien u een teveel aan zwart in uw tuin heeft, kunnen er problemen met uw afwatering ontstaan. Wateroverlast ligt dan op de loer. Bij Green Design Studio doen wij dus meer dan enkel het aanleggen van een mooi ogende tuin.

Ook voor uw tuinonderhoud inzetbaar

Indien u uw tuin in de best mogelijke staat wenst te behouden en zelf geen tijd heeft voor uw tuinonderhoud, hebben wij bij Green Design Studio diverse tuinonderhoud pakketten. Uw tuin wordt hiermee gegarandeerd professioneel onderhouden. U heeft de keuze uit eenmalig tuinonderhoud, maar kunt ook kiezen voor vast tuinonderhoud. Dit kunnen wij u voor een zeer scherpe prijs aanbieden.

Zet onze tuinarchitect in Oosterbeek in voor uw tuinontwerp

Onze tuinarchitect en hoveniers zijn u graag van dienst bij het realiseren van uw tuinontwerp en het uiteindelijke aanleggen van uw tuin. Bent u benieuwd hoe ons hoveniersbedrijf uw droomtuin realiseert? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Ook komen wij graag vrijblijvend bij u langs in Oosterbeek om met u de mogelijkheden te bespreken. Vul het online contactformulier in of bel ons via: 06-51584806. U kunt ook e-mailen naar info@gdstudio.nl. Wij zetten onze tuinarchitect en hovenier dan snel in voor de realisatie van uw droomtuin in Oosterbeek!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top