skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Wij realiseren uw droomtuin in Velp

Uw unieke droomtuin in Velp

Wenst u uw unieke droomtuin in Velp te realiseren? Als tuinarchitect is Green Design Studio ook uw specialist in tuinonderhoud en -aanleg. Wat u ook wenst, onze tuinarchitect realiseert uw ideale tuin. Over de jaren heen heeft onze tuinontwerper vele tuinen mogen ontwerpen. Denk aan strakke, functionele, moderne en romantische tuinen. Niet alleen uw tuindesign is bij ons in goede handen. Ook uw tuinaanleg en tuinonderhoud in Velp verrichten wij met passie. Wij zetten ons in voor particulieren die een tuinrenovatie wensen of graag een geheel nieuwe tuin willen, maar ook bedrijven en (semi)overheden zijn bij ons hoveniersbedrijf van harte welkom.

Uw tuinontwerp geheel verzorgd door onze tuinarchitect

Bij Green Design Studio weten wij ons van andere hoveniersbedrijven te onderscheiden door onze professionele en eveneens unieke tuinontwerpen. Wenst u ook een uniek tuinontwerp van onze tuinarchitect? Onze ontwerper Tomas is u dan graag van dienst. Hij bezit over de juiste expertise om uw droomtuin in Velp te realiseren. Elk ontwerp van hem is weer uniek, inspirerend en professioneel. Tevens bevat ieder ontwerp een beplantings- en lichtplan. Onze tuinarchitect spreekt uw wensen met u door en kijkt wat er voor uw tuin mogelijk is. Zo weet hij welke planten u het beste in uw tuin kunt plaatsen, op welke manier de afwatering geïmplementeerd dient te worden en wat de beste verhouding tussen uw groen en tegelwerk is.

Duurzame materialen voor uw tuinaanleg

Wij hebben ervaren hoveniers in dienst die graag een prachtige tuin voor u aanleggen. Er wordt hierbij enkel gebruik gemaakt van duurzame materialen. Zij zorgen ervoor dat de tuinaanleg precies volgens het tuinontwerp plaats zal vinden. U kunt hierdoor straks niet alleen genieten van een prachtige tuin, maar u bent er tevens zeker van dat de verhouding van uw tuin goed en functioneel is.
We spreken van een goede verhouding wanneer de balans tussen ‘groen’ (flora) en ‘zwart’ (tegelwerk) juist is. Indien er teveel tegels in uw tuin liggen, kan dit problemen in de afwatering veroorzaken. Dit resulteert dan in wateroverlast. Zo kijken wij bij Green Design Studio verder dan enkel het realiseren van een prachtige tuin.

Ook voor uw tuinonderhoud

Wilt u graag dat uw tuin in goede staat blijft, maar heeft u weinig tijd om zelf uw tuinonderhoud te verrichten? Dan bieden wij bij Green Design Studio diverse tuinonderhoud pakketten. Via deze wijze kunt u uw tuin professioneel laten onderhouden. U heeft hierbij de keuze uit eenmalig tuinonderhoud, maar u kunt ons tevens inschakelen voor vast tuinonderhoud. Wat mogen wij voor u betekenen?

Zet ons in Velp in voor uw tuinontwerp!

Onze gepassioneerde tuinarchitect en hoveniers gaan graag voor u aan de slag bij de realisatie van uw tuinontwerp en de aanleg van uw nieuwe tuin. Bent u benieuwd hoe wij dit voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs in Velp om de mogelijkheden te bespreken. Vul het online contactformulier in of bel ons via 06-51584806. U kunt ook e-mailen naar info@gdstudio.nl. Wij zijn u graag van dienst bij de realisatie van uw droomtuin in Velp!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top