skip to Main Content
Tuinontwerp en Hoveniers | Didam

Een tuinarchitect in Westervoort gezocht?

Voor uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Westervoort

Behoeft u een tuinarchitect in Westervoort? Kies voor de tuinontwerper van Green Design Studio, ook voor uw tuinonderhoud en -aanleg. Heeft u bepaalde wensen voor uw nieuwe tuin? Dan weet onze tuinarchitect hier wel raad mee. Onze tuinontwerper heeft al diverse tuinen mogen ontwerpen en in de loop der jaren dan ook veel ervaring opgedaan. Dit waren zowel strakke als functionele, moderne en romantische tuinen. Wij zijn niet enkel inzetbaar voor uw tuindesign. U kunt ons ook inschakelen voor uw tuinaanleg en tuinonderhoud in Westervoort. Onze diensten leveren wij aan particulieren, bedrijven, maar ook aan (semi) overheden. Wilt u graag een unieke tuin laten ontwerpen voor uw woning of pand? Of wenst u een algehele tuinrenovatie? Bel dan naar ons hoveniersbedrijf en maak een afspraak!

Uniek en professioneel tuindesign

Ons hoveniersbedrijf is onderscheidend door de professionele en unieke tuindesigns. Wenst u ook een uniek tuinontwerp van onze tuinarchitect? Dan is Tomas, onze tuinontwerper, de aangewezene voor het snel op papier schetsen van uw droomtuin. Daar hij over jarenlange ervaring beschikt, heeft hij de juiste expertise in huis om een ideale tuin voor u te ontwerpen. Ieder ontwerp van hem is uniek, professioneel en inspirerend. Tevens bevat elk ontwerp een beplantings- en lichtplan. Onze tuinarchitect neemt samen met u uw wensen door en bekijkt de mogelijkheden. U wordt geadviseerd over onder andere de planten die het beste in uw tuin geplaatst kunnen worden, de juiste verhouding tussen uw groen en tegelwerk en hoe u de afwatering behoort te implementeren.

Duurzaam, mooi en functioneel

In slechts enkele dagen tijd kan onze hovenier uw ideale tuin realiseren. Wij maken hierbij alleen gebruik van duurzame materiaalsoorten. Bij de start van uw tuinaanleg, houden wij er zicht op dat deze geheel volgens het tuinontwerp wordt aangelegd. U geniet straks van een mooie tuin die zowel duurzaam als functioneel is. Tevens is uw tuin in verhouding. Hiermee bedoelen wij dat er een evenwichtige balans tussen ‘groen’ (flora) en ‘zwart’ (tegelwerk) is. Bij een teveel aan zwart, kunt u problemen krijgen met uw afwatering. Dit resulteert al gauw in wateroverlast. Bij Green Design Studio hebben wij niet enkel oog voor het creëren van een prachtige tuin, maar ook voor de functionaliteit.

Ook inzetbaar voor uw tuinonderhoud

Indien u uw tuin in de beste staat wenst te behouden, kan het zijn dat u hier niet altijd de tijd voor kunt nemen. Gelukkig is daar Green Design Studio om u op weg te helpen. Wij hebben diverse tuinonderhoud pakketten, die u professioneel tuinonderhoud garanderen. Bij ons kunt u kiezen uit eenmalig tuinonderhoud, maar u kunt ook voor vast tuinonderhoud kiezen. Onze hovenier klaart uw klus tegen een zeer scherpe prijs.

Schakel ons hoveniersbedrijf in Westervoort in!

Wilt u ook onze tuinarchitect of hovenier inzetten voor uw nieuwe, prachtige tuin? En wilt u weten hoe wij uw ideale tuin creëren? Bel ons dan voor meer informatie of maak direct een afspraak. Vul het online contactformulier in of bel 06-51584806. U kunt ook e-mailen naar info@gdstudio.nl. Indien u onze hovenier of tuinarchitect in Westervoort inzet, geniet u straks gegarandeerd van een oogstrelende tuin!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN:

Deskundige en harde werker. Goede adviezen. Aanrader !
Anoniem
Uitgraven 4 flinke laurierstruiken
Een echte vakman die oog heeft voor details.
Robert Smit
Schutting bouwen (5 meter)
De mannen hebben een mooie schutting gemaakt en hebbend e opdracht perfekt uitgevoerd. Ze werkten hard en netjes. Al het afval hebben ze meegenomen en de schutting stond in een record tijd.
Jerry Spanhaak
Tuin schutting
Tomas heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na, communiceert tijdig over eventuele afwijkingen en dat alles binnen het afgesproken budget. Puntje ter verbetering: offerte is ex BTW en bevat onderdelen afhankelijk van hoeveelheden (in ons geval snoeiafval) die door leek moeilijk zijn in te schatten. Gelukkig kan Tomas dat wel en kan hij alsnog van tevoren aangeven wat de verwachte totale prijs zal worden.
Wout Wentink
Snoeien ligusterheg 43 meter
Tomas heeft uitstekend werk verricht. De tuin ligt er weer strak en winterklaar bij. Hij heeft ons goede tips gegeven en denkt mee. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk.
Anoniem
Winterklaar maken voortuin
Netjes werk geleverd vriendelijk en hard werkend! Bedankt
Michael W vd velde
Tuin winter klaar maken
Snelle reactie, uitgebreide voorbereiding, duidelijke onderbouwing. Keurige en organisatie uitvoering van de werkzaamheden. Kortom, aanrader!
Shaun Broers
Advies, ontwerp en aanleg van het hotel terras.
Tomas Krizan was zeer plezierig en flexibel bij het maken van de afspraak. Hij werkte hard en heeft de tuin keurig opgeleverd. Daarnaast dacht hij goed mee over de wijze van onderhoud van andere tuinwerkzaamheden.
Martijn Loo
Eenmalig tuinonderhoud - onkruid verwijderen en snoeien
Jonge, enthousiaste en gedreven vakman die kennis heeft van zijn vak. Erg prettig om mee samen te werken en komt met leuke en creatieve oplossingen. Een ware toevoeging voor het vak met fantastische resultaten.
Anoniem
Advies en ontwerp van voor en achtertuin. Maken van 3D ontwerp.
Ik kreeg een eerlijk advies. Goed overleg, verschillende zaken doorgenomen en voors en tegens besproken. De man die kwam werken was vriendelijk en een harde werker. prijs kwaliteit verhouding is prima.
Marlies Sweere
Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van voor en achtertuin.
Al met al een heel prettige ervaring. Tomas denkt goed mee, is communicatief en werkt snel. Hij heeft zelfs nog op eigen initiatief wat extra's gedaan. Helemaal top! Het gebeurt niet vaak maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt vinden. Dus tienen all around.
Anoniem
Verwijderen heg en plaatsen nieuwe liguster 6 á 7 meter
Tomas heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. We hadden wat haast en Tomas is keurig op de afgesproken tijd begonnen en het was ruim op tijd af. Met zijn vieren hebben ze keihard gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Tomas overlegde alles en een verandering tussendoor was geen probleem. Er werd netjes gewerkt door iedereen, alles werd iedere dag opgeruimd achtergelaten. Kortom, een heel prettig team die we zeker nog eens vragen!
Annelies Baakman
Tuin herinrichten
Geweldig ontwerp voor onze achtertuin waarbij Thomas als ontwerper precies heeft kunnen creëren wat wij mooi vinden. Het werk is nauwgezet uitgevoerd. Plezierige vakmensen en perfecte communicatie. Groot compliment!
A. Noordhuis
Thomas verstaat zijn vak, hij is erg kundig. Komt met slimme oplossingen. Iemand met een hoge gun-factor en tegen een normale prijs. Onze tuin is perfect verbouwd! Wij zijn erg tevreden!
X. Haighton
Kom mijn tuin maar eens bekijken. Ontworpen en aangelegd door Green Design Studio. Top en uniek.
T. Thijssen

    Heeft u nog vragen?    Back To Top